ulu_bg1

O le a le collagen?

“O lecollageno le vaega autu o aano o fesoʻotaʻiga ma e faʻatatau mo le 1/3 o le aofaʻi o porotini i totonu o le tino.Collageno se mea fa'avae o le pa'u o le tagata, ponaivi, tendon, cartilage ma alātoto.E mauoa i le glycine, proline ma le oxime.Acid.”

Collageno le vaega autu o le pa'u o le tagata.E tusa ma le 80% o le pa'u o le tagata.

"O le auivi o le tagata e aofia ai le 1/3 o mea faʻaola ma le 2/3 o mea faʻapitoa, lea o le 80% o le elemene o loʻo i ai.collagen, lea e matua taua tele mo le faatumauina o le saʻo o le fausaga o ponaivi (e puipuia ai le osteoporosis) ma mea faʻapitoa o le biomechanical ponaivi (tausia o le gaʻo ponaivi) Fetuunaʻi).

Collagene mafai foi ona faatumauina le elasticity o le puipui o le ipu toto, taofia le gau toto ma embolism.Faʻaleleia le faʻauluina o sooga, cartilage ma ligaments, ma faʻamalolo le tiga o sooga, tiga, faʻaputuina o vai ma isi faʻaʻailoga.

O suʻesuʻega faʻafomaʻi faʻatagaina i luga i lugacollagenfaaalia lenacollagene le gata o se mea autu mo le faʻamautinoaina o le soifua maloloina o le tagata, ae o se meaʻai mo le faʻamatagofieina o le paʻu o le tagata.O le mea lea,collagenfa'aopoopoga o se "poloketi fa'avae" mo le fa'amautinoaina o le soifua maloloina ma le lalelei.

collagen

Tia aafiaga ocollagen

1. Anti-wrinkle ma faʻasusu o le paʻu

2. Tausiga o lauulu: faʻaleleia le soifua maloloina, lauulu susulu ma fao malolosi

3. Ponaivi galuega: 70% -80% o mea faʻalaʻau i le ponaivi ocollagen.A fa'atupu le auivi, e mana'omia muamua le fa'aputuina ia lavacollagenalava e fai ai le “auivi” o le ponaivi.O le mea lea, o nisi tagata e valaaucollagen“o ivi i ivi.”

4. Siitia le gaosiga o maso:Collagene le o se vaega tele o maso maso, ae mo talavou i le tulaga tuputupu ae,fa'aopopoga collagene mafai ona fa'aolaina le fa'aosoina o le hormone tuputupu a'e ma le tuputupu a'e maso.Mo tagata matutua o loʻo manaʻo e faʻatumauina o latou tino, e manaʻomia ona faʻaopoopocollagene fausia ai maso malolosi.

5. Faʻaleleia o le susu

6.Pau mamafa

 collagen2


Taimi meli: Nov-13-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou