ulu_bg1

Lipoti lata mai a Yasin

Fa'alavelave fa'afuase'i: O le le lava o koneteina e ono fa'atupu ai le si'itia o totogi o fa'atauga

O le tufatufaina o pusa i le lalolagi atoa i masina talu ai nei ua matua le tutusa.

Ia Fepuari 2020, ina ua faaitiitia oloa auina atu i fafo a Saina ona o le faamai o le COVID-19, na taofia ai mea faigaluega o container i uafu a Saina, lea, faatasi ai ma le taofia o le felauaiga, ua atili ai ona taofiofia le tafe mai o pusa oloa. , ae i Europa o loʻo i ai le le lava o mea faʻapipiʻi.

O lea la ua i ai le isi itu.A o toe foʻi Saina i galuega ma gaosiga, o isi atunuʻu o loʻo faasolosolo ona tatalaina ma toe amata le gaosiga.O le utaina o container mai uafu i Saina i o latou nofoaga autu e auina atu i fafo ua tuua ai le tele o pusa avanoa i Amerika, Europa ma Ausetalia, ma le matua le lava i Asia.

Ua fa’ailoa e Maersk, o le kamupani la’u pusa tele i le lalolagi, ua tele masina o le lava o container, ae maise o container lapopo’a e 40 futu le umi, ona o le malosi o le maketi a le Pasefika.

Na tuuina mai foi e le DHL se faamatalaga e faitioina ai laina o vaa mo le auina atu o le tele o containers i le Vasa Pasefika ina ia maua ai ni polofiti mai faamaumauga maualuga o tau o uta i luga o le US West Coast. auala tetele o fefa'ataua'iga a Asia ma Europa.

O lea o le a faʻaauau pea le le lava o containers i masina o lumanaʻi, ma e ono umi se taimi e toe faʻaleleia ai le tulaga. taua.

E le gata i lea, mai ia Iuni na amata ona agai i luma e ala i le osooso ma tuaoi i le Iunaite Setete, i le taimi lava e tasi o le laina Aferika, laina Metitirani, laina Amerika i Saute, laina Initia-Pakistan, laina Nordic ma isi toetoe lava o laina vaalele uma. o lo'o tulitatao, o le uta a le sami na alu sa'o i ni nai afe tala. O tau o ShenZhen auina atu i fafo i taulaga uma i Asia i Sautesasae o le a siitia mai ia Nov 6, 2020.

O le mea moni, o loʻo galue foi le malo o Saina i fofo i le le lava o containers.Ae ui i lea, ona o le matua faʻafitauli o le gelatin ma le polotini, ina ia faʻamautinoa le sili ona lelei o oloa, e tatau i tagata faʻatau Yasin ona faia sauniuniga atoatoa muamua ma faʻatulaga le taimi o felauaiga e aloese ai mai le tuʻuina atu o oloa.

O le a taumafai foi Yasin i le mea sili tatou te mafaia e tusi ai pusa e iloa ai faafitauli.Fa'amolemole fa'atuatua ia Yasin o ia o lau fa'atau oloa fa'atuatuaina.Matou te fa'amaoni e galulue fa'atasi ma oe.


Taimi meli: Tes-15-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou